YOZGAT / SORGUN - TOKİ Şehit Mustafa Tekgül Anadolu Lisesi

Okulumuzda veli randevu sistemi açılmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığının  2023/28 nolu Genelgesinin 10. Maddesine istinaden  velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli, sağlıklı  olması ve ziyaretlerin eğitim öğretim faaliyetlerini  aksatmayacak şekilde planlanabilmesi için okulumuzda RANDEVU SİSTEMİNE geçilmiştir.

Öğretmenlerin ders saatleri de dikkate alınarak randevu planlamaları yapılmış ve sisteme yüklenmiştir.

Sisteme giriş yapabilmek için e-okulda kayıtlı olan veli telefon numaranızı ( anne ya da baba ) ve öğrencinizin okul numarasını yazmanız gerekmektedir.

Sayın Velilerimiz,

Milli Eğitim Bakanlığının 2023/28 nolu Genelgesinin 10. Maddesine istinaden velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli, sağlıklı olması ve ziyaretlerin eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde planlanabilmesi için okulumuzda RANDEVU SİSTEMİNE geçilmiştir.

Randevu almak icin okul web sitemizde yer alan linkikullanabilirsiniz. Aşağıdaki resimlerde goruntulenmektedir.

17-04-202417-04-2024

Yayın: 17.04.2024 - Güncelleme: 17.04.2024 11:33 - Görüntülenme: 135