YOZGAT / SORGUN - TOKİ Şehit Mustafa Tekgül Anadolu Lisesi

Vergi haftası münasebetiyle vergi bilinci olusturmak için seminer düzenlendi.

Vergi haftası münasebetiyle vergi bilinci olusturmak için seminer düzenlendi. Sorgun Meslek Yüksekokulundan Oğuzhan Danış ve Bekir Köroğlu hocalarımıza katılımlarından dolayi teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz açısından bilgilendirici bir seminer oldu. Seminerin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmenlerimiz Fatma Şahin'e ve Adem Temurtaş'a da ayrıca teşekkür ederiz.

29-02-202429-02-202429-02-2024

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 15:56 - Görüntülenme: 150