YOZGAT / SORGUN - TOKİ Şehit Mustafa Tekgül Anadolu Lisesi

May

Okulumuzun bahçesine okul idarecilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından ağaç dikimi yapıldı. Sorgun belediyesinden park ve bahçeler müdürü Hasan KELLECİ beye ağaç yardımı için teşekkür ederiz. Bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencileri Olarak Yozgat Kültür Gezisi Düzenledik. Geziye Okul Müdürümüz Nafi Yıldırım , Okul İle Birliği Başkanımız Baki Soysal, Rehber Öğretmenlerimizden Alperen Kökcü, Tarih Öğretmenimiz Fatih Doğan katılmıştır. Gezi Kapsamında  Yozgat Müzesini, Çapanoğlu Camiini, Merkez Kütüphanesini, Çamlık Piknik Alanını, Şahin Tepesini , Yozgat Gençlik Merkezini Gezdik. Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ziyarettimizden Çok Memnun Olduklarının Belirterek Okulumuza ve Öğrencilerimize Kitaplar Hediye Ettiler. Gezide Emeği Geçen Herkese Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

Mrt

Toki Şehit Mustafa Tekgül Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri olarak okul müdürümüz Nafi Yıldırım´ın oğlu Batuhan Yıldırım´ın anısına ağaç dikimini Üç Tepeler Mevkiinde gerçekleştirdik.